• CONTACT

  Buro Kloeg BV

  Nijensteinseweg 9

  4124 AT Hagestein

   

  www.burokloeg.nl

  info@burokloeg.nl

  030 656 40 93

  Buro Kloeg werkt 100% van maandag tot en met donderdag. In vier dagen gaan we voluit, met hart en ziel. En op vrijdag? Dan bereikt u ons het best via de mail. Die we op maandag direct beantwoorden.

FORMULIER VERZENDEN

THE SERVER FOUND AN ERROR.

SUCCESVOL VERZONDEN

Buro Kloeg: al sinds 1990 specialist

Al sinds 1990 ontwikkelt Buro Kloeg informatiepanelen en -frames. Speciaal op het gebied van natuur, cultuur en recreatie. Met deskundigen op het gebied van communicatie, biologie, landschapsarchitectuur, ontwerp en tekst. Daarnaast is er een groot netwerk van illustratoren, fotografen, cartografen en onderwijskundigen.

Buro Kloeg realiseert ook andere communicatieprojecten op het gebied van natuur, cultuur en recreatie. Kijk voor een compleet beeld op www.burokloeg.nl.

 

 

 

Enthousiasme aanwakkeren

Buro Kloeg wil het enthousiasme voor natuur, cultuur en recreatie aanwakkeren. Dat doen we door mensen iets te laten beleven. Wat je uit eigen ervaring ontdekt, onthoud je nu eenmaal beter. Buro Kloeg wil daarbij hoofd, hart en handen aanspreken. Leren door te doen!

 

Honderden referenties

Buro Kloeg werkt voor Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten, Gemeentes, Provincies, waterschappen, recreatieschappen, Nationale landschappen, Nationale Parken, historische verenigingen, culturele instellingen, et cetera.

 

BURO KLOEG IS EEN FULL SERVICE COMMUNICATIE- EN ONTWERPBUREAU

van inhoud ontwikkelen, ontwerp tot en met plaatsing van het informatiepaneel op locatie

Nijensteinseweg 9, 4124 AT Hagestein

030-656 40 93 | info@burokloeg.nl

NIEUWSBRIEF

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Succesvol verzonden

Blijf op de hoogte van onze projecten!