KLOEG CORTENSTAAL ZUIL

LANG EN SLANK

LANDMARK

De lange, slanke vorm van dit informatieframe maakt het een ideale combinatie tussen een landmark en informatievoorziening. Eén zijde biedt ruimte voor een uit het Cortenstaal gesneden tekst. Aan de andere zijde wordt een informatiepaneel opgenomen. Eventueel in combinatie met een eveneens uit het Cortenstaal gesneden afbeelding. Bijvoorbeeld van een logo. Of van een fortplattegrond zoals is gedaan in het hiernaast afgebeelde frame.

EIGENSCHAPPEN

AFMETING

Geen vaste afmetingen.

Getoonde frame: 600x2350x480 mm (bxhxd)

Getoonde informatiepaneel: 450x630 mm (bxh)

 

MATERIAAL

Frame: 8 mm dik Cortenstaal, gezet en met uitgesneden teksten en figuur. Het paneel wordt gemonteerd in een verzonken kamer dit bemoeilijkt demontage door vandalisme.

Paneel: 4 mm dikke print in polyester of 1,5 mm dik sublimatie op aluminium.

Verankering: dmv ondiepe betontegel.

 

KLEUR

Informatieframes uit Cortenstaal kenmerken zich door hun roestige bruin-oranje oppervlak. Deze uitstraling matcht goed in natuurgebieden. Maar ook bij cultuurhistorische onderwerpen of juist op hele moderne locaties blijkt Cortenstaal passend.

 

ROBUUSTE KWALITEIT

Kenmerkend voor een Kloeg Informatiepaneel is de robuuste en degelijke kwaliteit. Duurzaamheid is belangrijk bij buitenobjecten. Buro Kloeg producten zijn in hoge mate weer en vandalismebestendig.

 

ONDERHOUDSARM

Een bijkomend groot voordeel van Cortenstaal is dat het weinig onderhoud nodig heeft. Op locaties met veel bijtende zoute zeewind is Cortenstaal bijvoorbeeld een uitstekende oplossing.

 

BIJZONDERHEDEN

• Trekt de aandacht

• Geeft een eigen identiteit

• Past in elk omgeving

• Sterk, lange levensduur

• Zeer onderhoudsarm

BURO KLOEG IS EEN FULL SERVICE COMMUNICATIE- EN ONTWERPBUREAU

van inhoud ontwikkelen, ontwerp tot en met plaatsing van het informatiepaneel op locatie

Nijensteinseweg 9, 4124 AT Hagestein

030-656 40 93 | info@burokloeg.nl