KLOEG TUBEFIT-SERIE

RONDHOUT GECOMBINEERD MET CORTENSTAAL

 

EXCLUSIEF

Met deze onder architectuur ontworpen serie informatieframes en bewegwijzeringen kiest u voor iets exclusiefs. De serie is specifiek ontworpen voor plaatsing in natuurgebieden. Maar ook in stadsparken of moderne woonwijken zouden de verschillende onderdelen goed tot hun recht komen.

In de serie wordt steeds een combinatie gebruikt tussen rondhouten palen en Cortenstalen informatiedragers. De bevestigingsmethode tussen het hout en het Cortenstaal vormt een extra stijlkenmerk waarbij een deel van een Cortenstalen buis om het rondhout wordt bevestigd.

EIGENSCHAPPEN

AFMETING

Diverse mogelijkheden. Geen vaste maatvoering.

 

MATERIAAL

Drager paneel of wegwijzers: Cortenstaal.

Staanders: rondhout palen.

Informatiepaneel: 1,5 mm dik sublimatie op aluminium.

Verankering: palen in de grond incl. metalen grondankers.

 

KLEUR

Informatieframes uit Cortenstaal kenmerken zich door hun roestige bruin-oranje oppervlak. Deze uitstraling matcht goed in natuurgebieden. Maar ook bij cultuurhistorische onderwerpen of juist op hele moderne locaties blijkt Cortenstaal passend.

 

ROBUUSTE KWALITEIT

Kenmerkend voor een Kloeg Informatiepaneel is de robuuste en degelijke kwaliteit. Duurzaamheid is belangrijk bij buitenobjecten. Buro Kloeg producten zijn in hoge mate weer en vandalismebestendig.

 

ONDERHOUDSARM

Een bijkomend groot voordeel van Cortenstaal is dat het weinig onderhoud nodig heeft. Op locaties met veel bijtende zoute zeewind is Cortenstaal bijvoorbeeld een uitstekende oplossing.

 

BIJZONDERHEDEN

• Exclusief ontwerp

• Past in elke omgeving

• Sterke, lange levensduur

• Zeer onderhoudsarm

BURO KLOEG IS EEN FULL SERVICE COMMUNICATIE- EN ONTWERPBUREAU

van inhoud ontwikkelen, ontwerp tot en met plaatsing van het informatiepaneel op locatie

Nijensteinseweg 9, 4124 AT Hagestein

030-656 40 93 | info@burokloeg.nl